Programme
Overview
Date
Events
15 Sep 2015 Tour:National Institute of Technology, Nagaoka College(Optional)
16-17 Sep 2015 Symposium
18 Sep 2015 Excursion (Optional)
Keynote Speaker
Mr. Nikkaku Akihiro Toray Industries, Inc. (President)
Mr.Tan Choon Shian Singapore Polytechnic (Principal & CEO)
Invited Oral Speaker
16 September 2015 (Wed.)
Time
Title
Name
Institute
10:50〜
Engaging Today's Millennials using Curriculum based on Chemical Product Design Mr. Sin-Moh Cheah Singapore Polytechnic
11:05〜
Activites of Global Technology Education in Nagaoka-KOSEN-Toyohashi Dr. Matsuda Atsunori Toyohashi University of Technology
11:20〜
Academic Awards : Towards the pursuit of T&L Excellence in NP Ms. Tan Hui Leng Ngee Ann Polytechnic
11:35〜
Safety Design in the Age of Anthropocene Dr. Mikami Yoshiki Nagaoka University of Technology
11:50〜
Professional Development of Lecturers in Polytechnics: The RP's Experience Mr. Kiu Cheong Mau Republic Polytechnic
12:05〜
The Mexican Kosen at The University Of Guanajuato: An Innovative Approach in Technological and Scientific Education through International Cooperation Dr. Elias Ledesma University of Guanajuato
17 September 2015 (Thu.)
Time
Title
Name
Institute
10:20〜
Developing World-ready Professionals:
An outcome-based, practice-driven approach by NYP
Mr. Michael Cheong Nanyang Polytechnic
10:35〜
Developing a Virtual Reality-based Simulation System for Practical Training in Vocational Education and Training Dr. Eric Liu Hong Kong Institute of Vocational Education
10:50〜
Critical success factors in designing Gamification for Asian tertiary level students Mr. Jonathan Pillai Temasek Polytechnic
11:05〜
Development if the International Collaborations at the International College, KMIL Dr. Natthapong Jungteerapanich King Mongkut's Institute of Technology Ladkrabang
11:20〜
Education for Technology Transfer
in Higher Education
Dr. Tanasin Yatsungnoen Thai-Nichi Institite of Technology
11:35〜
Faculty Development Program for Nurturing Global Education and Research Abilities Dr. Iwashita Tsutomu
Dr. Akazawa Shin-ichi
NIT, Ariake College
NIT, Nagaoka College
Poster Group Table
Please click here to view the Poster Group.
Please note that the poster size is A0 (841mm*1189mm),format free.
The poster rooms will be opened from 8:15 on Wednesday, 16th of September .
Please display your posters at the designated booth by 13:00 on Wednesday, 16th of September.
Facilitator for the Tutorial and Workshop
Study abroad, Internship, Multiple collaboration Dr. Matsuda Atsunori Toyohashi University of Technology
Dr. Aburatani Hideaki National Institute of Technology,
Kitakyushu College
Active learning Dr. Ishida Yu National Institute of Technology,
Akashi College
Dr. Hamanishi Shinji National Institute of Technology,
Sendai College
PBL
(Problem based learning, Project based learning)
Dr. Aoki Hiroyuki National Institute of Technology,
Tokyo College
Dr. Furuyama Shoichi National Institute of Technology, Toyama College
Cross cultural understanding, Global human resources Dr. Takahashi Tsutomu Nagaoka University of Technology
Dr. Abe Megumi National Institute of Technology,
Hachinohe College
Tutorial and Workshop Group Table
Please click here to view the Workshop Group.
Symposium Timetable

Venue Map

Day1
NIT, Nagaoka College Campus Tour (Optional)
Day 1
15 Sep 2015 (Tue)
Time
Duration
Activities
13:00

Registration
14:00

Depart for NIT, Nagaoka College (Bus)
14:30-15:00
30min
Meeting for a facilitator of the Turoial and Workshop
(at Nagaoka College)
15:00-16:30
90min
Campus Tour (Optional), at Nagaoka College
16:30

Depart for Hotel New Otani Nagaoka (Bus)
17:30-19:00
90min
Welcome Reception
(Room A in Hotel New Otani Nagaoka)
Day2
*Yellow = Group Work
Day 2
16 Sep 2015 (Wed)
Time
Duration
Activities
8:15
 
Registration
9:00-9:30
30min
Opening Ceremony (NC Hall)
9:30-10:30
60min
 Keynote Speech 1 Mr. Nikkaku Akihiro  President of Toray Industries, Inc. (NC Hall)
10:30-10:50
20min
Tea Break
10:50-12:20
90min
Oral Presentation 1 (NC Hall)
12:20-13:30
70min
Lunch Break
13:30-14:30
60min
Poster Presentation 1
Half of group member present the poster (10min each) (#Include 10 min break)
* Order of presentation is decided at the beginning of Poster Presentation 1 with group member.
Topic
1-1
Topic
1-2
Topic
1-3
Topic
2-1
Topic
2-2
Topic
4-1
Topic
4-2
Topic
4-3
Topic
5-1
Topic
5-2
14:30-15:40
70min
Poster Presentation 2 Participants free to see other posters.
 14:30-15:05 (First Half) Poster is numbered 1-12. Odd number poster STAY,
Even number poster FREE.
 15:05-15:40  (Second Half)  Odd number poster FREE, Even number poster STAY.
15:40-15:50
10min
Walk to the City Hall Plaza Aôre Nagaoka and Tea Break
15:50-17:20
20min
Conferece Room B and C at Aôre Nagaoka
Conference Roon A at Aôre Nagaoka
Tutorial 1
Tutorial 2
Tutorial 3
Tutorial 4
70min
Workshop 1
Study abroad, Internship,
Multiple collaboration
Workshop 2
Active Learning
Workshop 3
PBL
Workshop 4
Cross-cultural understanding
 Global human resources
17:20-18:00
40min
Break ・ Back to the Hotel
18:00-20:30
 
Banquet (at Hotel New Otani Nagaoka)
Seated with Group Member
Day3
*Yellow = Group Work
Day 3
17 Sep 2015 (Thu)
Time
Duration
Activities
8:30
30min
Registration
9:00-10:00
60min
Keynote Speech 2 Mr. Tan Choon Shian, Principal and CEO of Singapore polytechnic (NC Hall)                                                
10:00-10:20
20min
Tea Break
10:20-11:50
90min
Oral Presentation 2 (NC Hall) 
11:50-13:00
70min
Lunch Break
13:00-14:00
60min
Poster Presentation 3
Other half of group member present the poster (10min each) (#Include 10 min break)
Topic
1-1
Topic
1-2
Topic
1-3
Topic
2-1
Topic
2-2
Topic
4-1
Topic
4-2
Topic
4-3
Topic
5-1
Topic
5-2
14:00-15:00
60min
Round Table Discussion
Includes the preparation of 3 min PPT presentation for Closing Ceremony
Topic
1-1
Topic
1-2
Topic
1-3
Topic
2-1
Topic
2-2
Topic
4-1
Topic
4-2
Topic
4-3
Topic
5-1
Topic
5-2
15:00-15:20
20min
Tea Break
15:20-16:30
70min
Round Table Short Presentation (3min×10=30min)
Topic
1-1
Topic
1-2
Topic
1-2
Topic
2-1
Topic
2-2
Topic
4-1
Topic
4-2
Topic
4-3
Topic
5-1
Topic
5-2
Closing Ceremony (NC Hall)
Day4
Excursion(Optional)
Day 4
18 Sep 2015 (Fri)
Time
Activities
8:30
Registration
9:00-15:00
 Excursion
 Hotel New Otani Nagaoka
 →Nagaoka University of Technology (NUT)
 →Asahi Shuzo (Sake Brewing)
 →Echigo Seika (Rice cake Factory)
 →【Lunch】 Izumiya (Hot spring)
 →Hotel New Otani Nagaoka
Venue Map